Начало » Дубай и Абу Даби 2017

Офертата не е актуална.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Дубай и Абу Даби: върхът на арабската цивилизация

Екскурзия в Дубай - пакети за почивка


Уникална комбинирана почивка до южните брегове на Персийския залив в ОАЕ в най-популярните из 7-те емирства - Абу Даби и Дубай! С полет на Wizz Air, 4 нощувки в Абу Даби и 3 в Дубай, трансфери от/до х-ли и летище, вкл. лет. такси и застраховка

Оазисът Al Ain

Целодневна, автобусна екскурзия. Истинска поредица от оазиси с доказателства, че това славно кътче на света е обитавано в продължение на хилядолетия.


Мин. брой туристи, необходим за осъществяване на екскурзията: 15-ма

Лунна соната – романтична вечеря на арабска галера

Вечерна екскурзия с автобус до борда на един от традиционните дървени плавателни съдове, предлагащи интригуващо и различно виждане за невероятния град с истинския характер - Дубай!


Минимален брой туристи, необходим за осъществяване на екскурзията: 16 възрастни
Сафари с вечеря сред дюните

Мистериозната пустиня привлича за магическа вечер навън - едно приключение, което никога няма да забравте.


Минимален брой туристи, необходим за осъществяване на екскурзията: 2-ма възрастни

Магическите Градини

Магическите градини на Дубай омайват със своята красота и разнообразие. Вписани в книгата на Гинес за най-дълга стена от цветя, ще имате възможност да видите на едно място повече от 45 млн. цветя. Ще има свободно време за разходки сред цветните композиции, кафе и снимки.


Минимален брой туристи, необходим за осъществяване на екскурзията: 3-ма възрастни

Обиколка на Абу Даби

Този тур ще Ви позволи да посетите селекция от внимателно подбрани от основните забележителности в прекрасната столица на Обединените Арабски Емирства.


Обиколка на Дубай

Полудневна автобусна обиколка на забележителностите на Дубай


Минимален брой туристи, необходим за осъществяване на екскурзията: 15 възрастни.


Бурж Халифа, Дубай Мол и Танцуващите фонтани

Комбинирана полудневна екскурзия, включваща посещение на най-големия мол в света, пеещите фонтани и най-високата сграда в света.


Минимален брой туристи: 2-ма възрастни

  РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 03, 0884 241 988

Почивка в Испания - Палма де Майорка 2018

Пакетна програма за почивка на Балеарските о-ви, Палма де Майорка, с включени 7 нощувки на обогатен пълен пансион в хотел 4* или закуска и вечеря в хотел 3*, трансфери, включена екскурзия и сам. билети за директен полет Палма де Майорка - София с всички такси.

Почивка в Италия - остров Сицилия, 2018

Пакетна програма за почивка на о-в Сицилия, включени 7 нощувки на база HB /полупансион/ в хотели 4♦ трансфери, самолетни билети за директен полет София-Катания-София, пешеходна разходка в Катания и застраховка!

Почивка в Испания - Коста дел Сол, Малага 2018

Пакетна програма за почивка в Коста дел Сол, включени 7 нощувки с обогатен пълен пансион в хотел 4* във Фуенхирола, трансфери, самолетен билет за директен полет с всички такси и включена екскурзия.

Почивка на Канарските острови - о-в Тенерифе 2018
Почивка на най-големия остров от Канарския архипелаг, заобиколен от Атлантическия океан - остров Тенерифе: 7 нощувки в хотел 3* или 4* на Канарите с директен полет с включени такси, обогатен пълен пансион, трансфери, застраховки, чекиран багаж и представител на български език.
Почивка на Мадейра през юни 2018
Почивка на португалския остров Мадейра, заобиколен от Атлантическия океан: 7 нощувки на ВВ в хотел 3,4 или 5* във Фуншал, с директен полет, включени лет. такси, багаж, трансфери от/до хотела и застраховка
Почивка в Португалия - Лисабон и Порто, 2018
Изключителна възможност за комбинирана почивка в Португалия - Лисабон и Порто, с панорамни обиколки на двата града + пешеходна разходка и посещение, полупансион в 4* хотели, включени самолетни билети с летищни такси, трансфери от и до хотелите, застраховка.
Азорски острови и Лисабон 2018

Изключителна възможност за комбинирана почивка в Португалия - Лисабон и Азорски острови, с панорамна обиколка на Лисабон, туристическа програма във Понта Делгада на остров Сао Мигел с местен екскурзовод, полупансион в два 4* хотели, включени 4 самолетни билети с летищни такси, трансфери от и до хотелите, застраховка.

Мадейра и Лисабон 2018

Изключителна възможност за комбинирана почивка в Португалия - Лисабон и о.Мадейра, с панорамна обиколка на Лисабон, туристическа програма във Фуншал с местен екскурзовод, полупансион в два 4* хотели, включени 4 самолетни билети с летищни такси, трансфери от и до хотелите, застраховка.

Доминикана - Пунта Кана 2017 !
Доминиканска република – страна с девствени перлено-бели плажове, живописни хълмове, прорязани от бистри потоци и красиви водопади, разкошни градини с цъфтящи орхидеи, екзотични птици и пищни пъстри карнавали.
Насладете се на ласкавите лъчи на слънцето и милувката на океана. Отпийте глътка ром на спокойствие в сянката на полюшващите се палми.Гмурнете се в тюркоазените води сред корали и екзотични рибки.Спуснете се в ритъма на меренге и бачата във възпламеняващо карибско шоу.
Дубай - град приказка, град мечта  2017

Тази почвика ще ви отведе до южните брегове на Персийския залив в ОАЕ, в модерната мечта, авангардната приказка наречена Дубай! С полет на Wizz Air, 7 нощувки в хотел "Hilton Garden Inn Mall of the Еmirates" 4*, трансфери, лет. такси, застраховка и вкл. 2 екскурзии в пакетната цена!

Почивка в Италия - Римини 2018

Пролет/есен 2018 на почивка в Италия - ваканционна програма за почивка в Римини в 4-звезден хотел на обогатен полупансион с включени самолетни билети, трансфери от/до хотела и включена в пакетната цена екскурзия.