Обща информация

Резервация

Цени и условия


7 нощувки


Включена закуска

01.01.1970

Екскурзия в Дубай - пакети за почивка

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати и цени:

Дати на заминаване: Цена на пакет: Цена ранни записвания:
01.10.2017   1535 лева има места
08.10.2017   1565 лева има места
15.10.2017   1565 лева има места
22.10.2017   1565 лева има места
17.11.2017   1595 лева има места
24.11.2017   1595 лева има места
01.12.2017   1495 лева има места
08.12.2017   1495 лева има места
15.12.2017   1495 лева има места
22.12.2017   1495 лева има места

Цената включва:

  • Самолетен билет София - Дубай - София на авиокомпания Wizz Air с включени всички такси и малък ръчен багаж с размери 42x32x25 см и чекиран багаж до 32 кг.
  • 4 нощувки със закуски в хотел "Grandeur Hotel Dubai" 3* (или подобен) в Дубай/за дата 16.02 настаняването е в хотел "Double tree by Hilton Barsha" 4
  • 3 нощувки със закуски в новия (открит през 2014 г.) хотел "Ramada Abu Dhabi" 4* (или подобен) в Абу Даби
  • Трансфер летище - хотел - летище
  • Двупосочен трансфер от хотела в Дубай до хотела в Абу Даби
  • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR
  • Пешеходна разходка с водача на групата в Дубай, района Ал Барша,
  • Емирейтс Мол със ски пистата
  • Обслужване на български език по време на престоя в Дубай и Абу Даби.
Цената не включва:
  • Задължителна туристическа такса Tourism Dirham за всички пристигащи в Дубай. Заплаща се в местна валута от клиентите на място, директно в хотела: за хотел 4* — такса от AED 15 или USD 4.50 на стая на вечер · за хотел 3* — такса от AED 10 или USD 3.00 на стая на вечер
  • Допълнителни екскурзии (посочените цени за допълнителни екскурзии са валидни при предварителна резервация и заплащане).
  • Разходи от личен характер.
Отстъпки:
  • Допълнително легло в двойна стая: 65 лв.
Доплащане:
  • Единична стая: +571 лв

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

Ден 1
Отпътуване от летище София, Терминал 1 в 12.55 ч. Пристигане на летище Дубай в 19.45 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер до хотела в Дубай (около 40 мин, в зависимост от трафика). Настаняване. Информационна среща с водача в лобито на хотела и възможност за записване на допълнителни екскурзии. Нощувка.

ДЕН 2 Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения или Туристическа програма по желание . Нощувка.

Туристическа програма по желание.

1. Сититур на Дубай (полудневна екскурзия) – провежда се при минимум 15 записани туристи

По време на този тур ще се запознаете с богатите и разнообразни традиции и история на Дубай и ще усетите древното и модерното в този рай сред пустинята. Дубай е един от най-младите градове в света, характерен с каналите си, древните мореплаватели и вятърните кули на старите арабски домове в района на Бистакия. Гостите на града могат да посетят музея-крепост Ал Фахиди, който разказва за историята на гмуркачеството и търговията с перли в Дубай. Ще продължте към хотел Атлантис, пътувайки по “стъблото” на Палмата Джумейра, първият от трите изкуствени острова с формата на палма. Разбира се, няма да пропуснем и фото-паузата пред емблематичния хотел Бурж ал Араб 7*, построен във формата на корабно платно навътре в морето. Екскурзията ще завърши в Дубай Мол.

2. Билет за наблюдателната площадка на 124-ти етаж на Бурж Халифа, Дубай Мол и Танцуващите фонтани. Наблюдателната площадка "At The Top" се намира на 124-ти етаж на кулата Бурж Халифа и предлага невероятна панорама към града. Входът за наблюдателната площадка се намира в Dubai Mall. Билетите се закупуват предварително за точен ден и час. Билетът включва изкачване със скоростен асансьор до 124-ти етаж и неограничено време за престой на площадката. Придвижването до кулата става самостоятелно.

Dubai Mall е най-големият мол в света, в който се намират 1200 магазина.

Burj Khalifa, със своята височина от 828 m, е най-високата конструкция строена някога. Строителството му започва на 21 септември 2004 година, а сградата е официално открита на 4 януари 2010 година. Сградата е част от новоизградения комплекс Даунтаун Дубай, разположен в близост до главния търговски квартал. Построяването на Бурдж Халифа връща рекорда за най-висока конструкция в света в Близкия Изток, където той се държи в продължение на четири хилядолетия от Хеопсовата пирамида, преди да бъде надминат през 1311 година от катедралата в Кьолн. Изкачването започва от приземното ниво на Dubai Mall. По време на изкачването специална презентация ще Ви информира за историята на Дубай, както и за етапите в строителството на небостъргача. Стъклените стени на панорамната площадка осигуряват поглед на 360 градуса към целия град, пустинята и океана. Работно време: от 08:30 ч до 23:00 ч (Точните часове за изкачване са в зависимост от свободните слотове в момента на резервацията).

Пеещите фонтани са разположени в езерото в Burj Khalifa, което има площ от 30 акра. Височината на водната струя достига до 150 метра, а дължината на цялата конструкция е 275 метра. Над 6600 светлини и 25 цветни прожектори създават уникален визуален спектакъл от над 1000 абстрактни атракции. Часове на представленията: 13:00 ч., 13:30 ч., както и на всеки 30 минути от 18:00 ч. до 23:00 ч.

3. Романтична вечеря на арабска галера (19.00 ч. - 22.30 ч.)

Предлагаме Ви една романтична вечер на арабска галера-традиционен арабски кораб! По време на вечерята ще се наслаждавате на невероятно красивата панорама на Дубай! Цената включва: трансфер до галерата, вечеря и безалкохолни напитки.
ДЕН 3 Закуска. Свободен ден или туристическа програма по желание. Нощувка.

Туристическа програма по желание.

1. Посещение на Магическите градини

Магическите градини на Дубай омайват със своята красота и разнообразие. Те са вписани в книгата на Гинес за най-дълга стена от цветя. Тук ще имате възможност да видите на едно място повече от 45 млн. цветя. Ще имате и свободно време за разходки сред цветните композиции, кафе и снимки.

2. Сафари в пустинята с барбекю вечеря (15.30 ч. - 21.30 ч.) - провежда се при минимум 15 записани туристи.

Избягайте от спиращите дъха небостъргачи на Дубай и отидете на изпълнено с вълнения пътешествие в легендарната Арабска пустиня. Преминавайки през пясъчните дюни ще пристигнете в бедуинския лагер, където ще имате възможност да опитате традиционни занимания като езда на камили, боядисване на ръцете с къна и пушене на наргиле. Залезът на слънцето, което хвърля своето оранжево сияние върху пясъците, ще Ви осигури незабравима гледка. Вечерта ще завърши с вкусна вечеря на барбекю под пустинното небе. Под звуците на арабска музика ще се наслаждавате на горещите танци на красивите танцьорки.

ДЕН 4 Закуска. Свободен ден или туристическа програма по желание. Нощувка.

Туристическа програма по желание.

Полудневна екскурзия до Шаржа - културната столица на ОАЕ и Ажман - най-малкото от 7-те емирства. Ще имате възможност да се потопите в традиционната Арабската култура, характерното за района кафе, ароматния чай, типичните лакомства и фурми, в комбинация с разходка из традиционните пазари за злато, сребро, килими и подправки. Ще научите повече за Ислямската цивилизация в музеят Sharjah, още преди откриването на петрола.
ДЕН 5 Закуска. Свободно време. 12:00 ч – освобождаване на стаите. 12:30 ч - трансфер до "Ramada" хотел, Абу Даби. Продължителността на трансфера от Дубай до Абу Даби е приблизително около 90 минути (в зависимост от трафика). Настаняване. Информационна среща с водача нагрупата. Свободно време за развлечения, плаж или шопинг в Абу Даби. Нощувка.

ДЕН 6 Закуска. Свободен ден или туристическа програма по желание. Нощувка.

Туристическа програма по желание.

1. Сити тур на Абу Даби (полудневна екскурзия) - провежда се при минимум 15 записани туристи

Често споменаван като Манхатън на Средния Изток, Абу Даби предлага огромно разнообразие от съвременна и арабска архитектура. Тук ще се насладите на множество впечатляващи гледки, включително Наследственото селище, световноизвестният хотел Емирейтс Палас и красивият Корниш, който предлага спиращи дъха гледки към хоризонта на града, стария пазар и вълноломния остров, селеното сърце на града. Екскурзията продължава покрай президентския дворец, прекрасните паркове, ще видите също така пистата за Формула 1 (панорамно от автобуса) и ще посетите магазина за сувенири на Ferrari World. Следва посещение на голямата джамия Шейх Зайед - най-голямата в ОАЕ и една от най-големите в света. Фото пауза при вълнолома и посещение на Наследственото селище, което ще ни запознае с живота на местните преди откриването на нефта.

***При посещение на джамия "Шейх Зайед" има изисквания за облеклото, които се спазват строго: мъже — дълги панталони, тениски или ризи с къс/дълъг ръкав; жени — дълги панталони или дълги поли до глезените, блузи или ризи с къс/дълъг ръкав, шал за главата. Не се допускат тесни и прилепнали по тялото дрехи,както и прозрачни дрехи.

2. Билет за увеселителния парк Светът на Ферари – Абу Даби

Паркът "Светът на Ферари" е първият тематичен парк на "Ферари" в света и е единствен по рода си. Той предлага забавления за всички възрасти и разказва по вълнуващ начин историята на Ферари чрез повече от 20 образователни и зашеметяващи обиколки и атракции, магазини и автентична италианска кухня.

Под огромния емблематичен червен покрив се намират следните атракции:

• "Формула Росса" – най-бързото в света влакче в увеселителен парк, което достига скорост от 240 км/ч;

• Галерия "Ферари" – най-големия шоурум на "Ферари" в света извън Моранело, с интерактивен дисплей, показващ моделите на Ферари от 1947 г. до днес.

• "Скоростта на Магията" – фантастично 4D изживяване през дълбоки зелени джунгли, ледени пещери и дерета, чак до кратера на огнедишащ вулкан.

ДЕН 7 Закуска. Свободен ден или туристическа програма по желание. Нощувка.

Туристическа програма по желание.

1. Екскурзия " Оазисът Al Ain" (целодневна - от 9.00 ч. до 18.00 ч.) - провежда се при минимум 15 записани туристи

Al Ain - традиционното седалище на шейховете, е може би най-характерния от главните градове в Обединените Арабски Емирства, където ще се запознаете с типичния начин на живот в пустинята.

Ал Айн се намира в емирството Абу Даби, на 148 км. от столицата, на границата с Оман, в района на оазиса Бурейми. Той е четвъртият по численост град в Обединените Арабски емирства и единственият голям град, който се намира във вътрешността на страната. Сред забележителностите на града са зоологическа градина (най-голямата в ОАЕ), увеселителния парк "Hili Fun City", исторически музеи, крепости, традиционен арабски пазар (сук), гора с финикови палми, както и множество паркове, градини и зони за отдих, включително и планината Джебел-Хафит, от която се разкрива забележителна гледка към града. Екскурзията включва и посещение на горещите минерални извори, които извират в подножието на планината.

ДЕН 8 Закуска. Освобождаване на стаите в хотела. Свободно време. Трансфер до летището в 18:15 часа. Полет за България в 20.20 ч. Кацане на летище София, Терминал 1 в 23.50 ч.

Допълнителна информация:

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

Сититур на Дубай – провежда се при минимум 15 записани туристи - 49 лв.

Билет за наблюдателната площадка на 124-ти етаж на Бурж Халифа (без включен трансфер до кулата) - 98 лв.

Сафари в пустинята с барбекю вечеря - провежда се при минимум 15 записани туристи - 108 лв.

Круиз на арабска галера с вечеря (с включен трансфер от/до хотела) при минимум 15 записани туристи - 108 лв.

Посещение на Магическите градини (трансфер и входна такса) при миниму 15 записани туристи - 49 лв.

Сити тур на Абу Даби - провежда се при минимум 15 записани туристи - 79 лв.

Екскурзия " Оазисът Al Ain" - провежда се при мин. 15 записани туристи - 119 лв.

Билет за увеселителния парк Светът на Ферари – Абу Даби (без включен трансфер); - 156 лв.

Полудневна екскурзия до Шаржа - 49 лв.

Панорамна обиколка на Дубай с хеликоптер 15 мин. - 495 лв.

Условия за резервации

  • при записване се внася депозит в размер на 20% от сумата на договора;
  • пълно плащане - до 45 дни преди датата на заминаване.

Условия за анулациии

  • при отказ до 18:00 часа на 1-вия работен ден, следващ деня, в който е сключен договора – 0% от крайната цена на пакета;
  • при отказ след 18:00 на 1-ия работен ден за Туроператора, следващ деня, в който е сключен Договора до 45-ия ден включително преди датата на заминаване - 20% от крайната цена на пакета;
  • при отказ от 44-ия до 30-ия ден включително преди датата на заминаване – 30% от крайната цена на пакета;
  • при отказ от 29-ия до -15-ия ден включително преди датата на заминаване – 75% от крайната цена на пакета;
  • при отказ от 14-ия ден преди датата на заминаване до деня на заминаване, включително при неявяване за заминаване в определеното време и място – 100% от крайната цена на пакета.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Екскурзии

  от 0 лв
7 нощ.BB, самолет+т-фери

Резервирай сега

Други гарантирани групи

Стари предложения

изтекла оферта

НОВА ГОДИНА в Дубай и Абу Даби 2018!

цена от

Цената включва: Самолетен билет София - Дубай - София на авиокомпания "Wizz Air" с включени всички такси, чекиран багаж до 23 кг и голям салонен багаж с размери 56x45x25 см до 10 кг; Трансфери летище - хотел в Абу Даби и хотел в Дубай - летище; Трансфер от хотела в Абу Даби до хотела в Дубай; 2 нощувки със закуски в новия хотел "Howthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center" 4* (или подобен) в Абу Даби; 5 нощувки със закуски в хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates" 4* (или подобен) в Дубай; Панорамна обиколка на Дубай на български език мин. 4,5 часа; Пешеходна разходка с водача на групата в Дубай, района Ал Барша, Емирейтс Мол със ски пистата, Дубай Мол, Бурж Халифа и пеещите фонтани (необходимо е ползване на градски транспорт); Обслужване на български език по време на престоя в Дубай и Абу Даби. Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец". Цената не включва: Новогодишна галавечеря; Допълнителни екскурзии (посочените цени за допълнителни екскурзии са валидни при предварителна резервация и заплащане); Държавна такса за напускане на Дубай (заплаща се лично на летището за всички дати на отпътуване след 30 юни 2016 г.): 35 AED; Задължителна туристическа такса Tourism Dirham за всички пристигащи в Дубай и Абу Даби. Заплаща се в местна валута от клиентите на място, директно в хотела: за хотел 4* - такса от 15 AED или 4,5 USD на стая на вечер. Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!); Входни такси за музеи и прояви, посещавани по желание, градски транспорт; Бакшиши за екскурзовод / шофьор / пиколо; Разходи от личен характер.

7 нощувки