Начало » Почивки в България » Спа и балнеология » Спа почивка в Павел Баня » Курортен комплекс Милениум

   
Курортен комплекс Милениум - Спа почивка в Павел Баня
   

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Спа и балнеология, Спа почивка в Павел Баня или актуалните ни промоции.

Фотогалерия - главна снимка

Комплекс Милениум е утвърден като лечебно рехабилитационен център за лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат, ортопедо-травматологични, увреждания на централната и периферна нервна система.

Местоположение:

Курортен комплекс Милениум се намира в в гр. Павел Баня, насред китната Розова долина, обграден с планини и зелени гори. Градът е приблизително географски център на България, което го прави леснодостъпен от всички краища на страната.

Настаняване в Курортен комплекс Милениум:

Комплексът разполага с общо 60 стаи и 3 апартаменти. Всички са приветливи и удобно обзаведени и просторни тераси, от които се разкрива спираща дъха гледка едновременно към Стара планина и Средна гора.

Удобства в хотела:

Запазената марка на комплекса, медицинският център, разполага с лечебни кабинети, кабинети за ЛФК, физиотерапия, парафино-лечение, подводен струен масаж, подводна екстензия, сух масаж, електролечение, два басейна за подводна гимнастика, инфрачервена кабина и солариум. За гостите на хотела са на разположение още вътрешен и външен минерален басейн, ресторант, лоби бар, безплатен паркинг и Wi-Fi достъп и е най-подходящото място за ваканция, съчетана с възстановяване и релакс.

Спа и отмора в Курортен комплекс Милениум:

Медицински център

Своята известност курортът Павел Баня дължи на минералните води, които са били използвани за лечение още от древността. Минералните водите се характеризират като хипертермални (49-56 °C), слабо минерализирани, хидрокарбонатно – натриеви, флуорни и мета-силициеви с алкална реакция и радонови.

Медицинският център в комплекса е специализиран за лечение и профилактика на следните заболявания:

* дегенеративни, ставни и периставни възпалителни заболявания;
* състояния след травматични увреждания и ортопедични заболявания;
* вертеброгенни (произлизащи от гръбначния стълб) болестни изменения;
* заболявания на периферната нервна система - дискова болест във всички форми (плексити, ишиас, радикулит, спондилоза и др.);
* заболявания на централната нервна система.

В центъра се извършват следните изследвания:

* RO-графия;
* електромоиграфия;
* евокирани потенциални;
* аудиометрия;
* доплерсонография.

Над двадесет квалифицирани специалисти работят в медицинския център, който предлага:
лекарски кабинет, кабинети за ЛФК, физиотерапия, парафино-лечение, подводно-струеви масаж, подводно екстензия, басейн „топило”, електролечение, мануални масажи, електролечение, инфрачервена кабина, солариум, джакузи, фитнес уреди, плувен басейн.

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771

Цени:


РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771




Други хотели в Спа почивка в Павел Баня

Хотел Севтополис - Павел баня
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
Четиризвездният Хотел Севтополис е разположен недалеч от центъра на Павел баня, сред красив собствен парк от 10 декара с богата растителност. Хотелът се откроявя с модерната си стилна постройка и предлага 58 стаи и 4 апартамента с и без тераси и прекрасна гледка към Стара Планина и Средна гора. Проектиран е в дъгообразна форма, създавайки чувство за хармония и комфорт сред спокойствие и много светлина. Овалните форми са застъпени във фоайето, апартаментите, ...
Детайли
 

Календар

Април 2018
Май 2018
Юни 2018
Юли 2018
Август 2018
Септември 2018
Октомври 2018
Ноември 2018
Декември 2018
Януари 2019
Февруари 2019
Март 2019

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения