Резервация

Цени и условия


2 нощувки

Самолет


01.01.1970

Екскурзия със самолет до Австрия: Виена

Код на програмата: RT-4048.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати и цени:

Хотели по програмата

    Хотел Ibis Mariahilf***се намира на 30 мин. пеша от пл. „Мария Терезия” и в близост до търговската улица „Марияхилфер щрасе”; Хотел Mozart*** се намира на 35 - 40 мин. пеша от пл. „Мария Терезия” и има много удобна транспортна връзка с метро и трамвай до забележителностите на Виена.

Забележка: Настаняването в тройна стая подлежи на потвърждение.


Цената включва

Самолетен билет;
Летищни такси;
1 бр. ръчен багаж;
1 бр. чекиран багаж;
2 нощувки със закуски в централно разположен хотел.

Цената не включва

Пешеходна обиколка на Виена;
Пешеходна програма „Виенски потайности“;
Трансфери летище – хотел – летище;
Медицинска застраховка – 2 лв. на човек на ден;
Застраховка „Отмяна на пътуване”;
Разходи от личен характер.

Допълнителни услуги (срещу доплащане)

  • Обиколка на Виена - 85 BGN;
  • Виенските потайности - 85 BGN;
  • Трансфери летище – хотел – летище при минимум 2 човека - 80 BGN;
  • Трансфери летище – хотел – летище при 3-4 човека - 65 BGN;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

ПЪРВИ ДЕН - петък: :

ПЪРВИ ДЕН - петък: 19:25 ч.- 19:50 ч. – полет София – Виена. Настаняване в хотела. Нощувка.

2

ВТОРИ ДЕН: - събота  - пешеходна обиколка на Виена с екскурзовод на български

ВТОРИ ДЕН - събота: Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна пешеходна обиколка на Виена с екскурзовод на българскис доплащане 85 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Обиколката включва: пл. „Мария Терезия”, Площада на Героите, двореца Хофбург (отвън), ул. „Грабен”, Колоната на чумата, катедралата „Св. Стефан”, Кертнерщрасе, Операта, Фигарохаус, паметника на Йохан Щраус. Обиколката се организира при минимум двама участника. Следобед – свободно време с възможност за самостоятелно посещение на музеи. Нощувка.

3

ТРЕТИ ДЕН: - неделя - стаите се освобождават до 1100 ч. и багажът се оставя на съхранение на рецепцията на хотела - пешеходна програма „Виенски потайности“ с екскурзовод на български

ТРЕТИ ДЕН - неделя: Закуска. Напускане на хотела (стаите се освобождават до 11:00 ч. и багажът се оставя на съхранение на рецепцията на хотела). Свободно време. Възможност за факултативна пешеходна програма „Виенски потайности“ с екскурзовод на българскис доплащане 85 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Обиколката включва: разходка из уличките и площадите на стария град – посещение на църквата Миноритен кирхе, където се намира точно мозаечно копие на „Тайната вечеря“ на Леонардо да Винчи, поръчано от Наполеон за неговия тъст, австрийския император Франц I, Бургтеатър, историческото кафене Ландман, пасажа на двореца Фернстел, кафене „Централ", площад „Ам Хоф“, колоната на Дева Мария; Площада на Старата синагога и паметника на жертвите от Холокоста; пл. „Хое Маркт“ с колоната на Светото семейство и часовника Анкер. Обиколката се организира при минимум двама участника. 21:20 ч. - 23:50 ч. – полет Виена – София.

Условия за плащане, анулации и провеждане на програмата

Забележки:

  • Свободните места по посочените цени са ограничени и подлежат на препотвърждение в зависимост от наличните самолетните билети и хотелски стаи по специалните цени.
  • Настаняването в тройна стая подлежи на потвърждение!
  • Цената е валидна от 03.07.2020 до 31.07.2020 година.

Забележка:Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпанията през юни 2020 г. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

Възможно е през 2020 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

Условия за плащане:Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на туристическия пакет и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Такса прекратяване:

  • ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор, Потребителят не дължи такса прекратяване, в случай че настоящият Договор е сключен повече от 60 дни преди датата на отпътуване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор до 60 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 15% от цената на туристическия пакет в лева (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 90% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е под 15 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.

Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията:Автобусните екскурзии от този вид се осъществяват при минимум 40 туриста, а самолетните екскурзии – при минимум 15 туриста. В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1. от ЗТ.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Медицинската застраховкакъм туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.

Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания.

Паспортни и визови изисквания:До държави от ЕС и Сърбия, Македония, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Исландия се пътува с валидна лична карта. До всички останали държави се пътува с международен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане.


Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Хотели

  от 488 лв
2 нощувки със самолет

Резервирай сега

Екскурзии в чужбина - гарантирани групи

1499 лв

Екскурзия Магията на италианските езера и езерото Лугано - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 5 нощувки в околностите на Милано/Лаго ди Комо, самолетен билет София – Милано – София (с включени летищни такси, ръчен багаж (малка чанта или раница до 10 кг и дамска чанта или чанта за лаптоп) и чекиран багаж до 23 кг, богата екскурзоводска програма, включваща разглеждане на Милано, Верчели и Новара и на най-привлекателните градчета и курорти по бреговете на Лаго ди Комо, Лаго Маджоре, Лаго ди Гарда и Лаго ди Лугано – Комо, Брунате, Тремедзо, Беладжо, Стреза, Изола Белла, Изола Мадре, Изола деи Пескатори, Сирмионе, Гарда, Бардолино, Лугано. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотел категория 3 или 4 звезди. Лети се с авиокомпания „България Еър“. Вътрешните трансфери в Италия се извършват с автобус.

5 нощувки

1891 лв

Екскурзия Ница - Венеция - Флоренция - 7 дни

6 нощувки със самолет

Екскурзията включва 2 нощувки в района на Венеция (Лидо ди Йезоло, околности на Лидо ди Йезоло или околности на Тревизо), 2 нощувки в Ница, 1 нощувка в Монтекатини Терме, 1 нощувка във Флоренция и разглеждане с екскурзовод на български забележителностите на Венеция, Монако и Монте Карло, Ница, Кан, Флоренция. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. Лети се директно София – Тревизо/Болоня - София с „Райанеър“ или Уизеър“ или с прекачване с „България Ер” и „ИТА“ през Рим или Милано, с „Луфтханза” през Франкфурт или Мюнхен, с австрийските авиолинии през Виена или със сръбските авиолинии и „ИТА“ през Белград. В цената са включени самолетния билет, летищни такси, ръчен багаж до 10 кг с размери 40х20х25 см и  чекиран багаж до 20 кг. Вътрешните трансфери в Италия и Франция се извършват с автобус.

6 нощувки

2155 лв

Екскурзия Париж - Мон сен Мишел - Замъци по Лоара - Лион - Торино - 8 дни

7 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва 2 нощувки в Париж, 1 нощувка в околности на Руан или Каен, 1 нощувка в околности на Тур или Льо Ман, 1 нощувка в Монтлюсон или Клермон Феран, 1 нощувка в Лион, 1 нощувка в района на Торино или Милано и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Париж, двореца Версай, Руан, абатството Мон Сен Мишел, Шартър, замъците Шенонсо, Шеверни и Шамбор, Лион, Торино, Верчели и Новара (Верчели и Новара не са включени в програмата с дата на отпътуване 03.09.2024 г.). Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди. Лети се с авиокомпания „България Ер”, като цената включва летищни такси, ръчен багаж (малка чанта или раница до 10 кг и дамска чанта или чанта за лаптоп) и чекиран багаж до 23 кг. Вътрешните трансфери във Франция и Италия се извършват с автобус.

7 нощувки