Резервация

Цени и условия


6 нощувки

Автобус


01.01.1970

Екскурзия с автобус до Хърватска и Черна Гора

Код на програмата: RT-4008.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати и цени:

Хотели по програмата

Настаняването е на база нощувка със закуска и вечеря в хотели 3 или 2 звезди.


Цената включва

Транспорт с лицензиран автобус;
Съответния брой нощувки със закуски и вечери;
Обиколка на Будва;
Водач – придружител от туроператора.

Цената не включва

Входни такси за музеи, корабчета, билети за градски транспорт и пр.;
Обявените специално, че са с доплащане, екскурзии;
Сити такса в хотела; 
Слушалки по време на обиколките; 
Застраховка „Медицински разноски при пътуване”;
Застраховка "Отмяна на пътуване";
PCR или антигенен тест, в случай че такива са нужни;
Разходи от личен характер.

Допълнителни услуги (срещу доплащане)

  • Екскурзия до Дубровник - 55 BGN;
  • Екскурзия до Котор и Пераст - 38 BGN;
  • Екскурзия до Бар и Улцин - 35 BGN;
  • Екскурзия до Цетине - 35 BGN;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

ПЪРВИ ДЕН:

ПЪРВИ ДЕН – 03:00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив; 03:30 ч. – бензиностанция „Шел“ Пазарджик – трансфер до София (за тези, които желаят); 06:00 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София – Сектор 43. Качването в автобуса започва в 05:30 ч. Отпътуване по маршрут София – Калотина – Нови Пазар – Подгорица – Будва (690 км). Привечер – пристигане  и настаняване. Вечеря. Нощувка.

2

ВТОРИ ДЕН: Будва. Туристическа програма в Стария град

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Отпътуване за Будва. Туристическа програма в Стария град: крепостните стени, живописните и запазени средновековни улици и площади, цитаделата, католически и православни църкви. Свободно време за разходка, кафе или плаж. Следобед - завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3

ТРЕТИ ДЕН: целодневна екскурзия до Хърватия и емблематичния Дубровник - разглеждане на Дубровник - разходка по крепостните стени на града

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден за почивка или туристическа програма по желание – целодневна екскурзия до Хърватия и емблематичния Дубровник - с доплащане 55 лв. за възрастни и 42 лв. за деца до 17 г., входни такси не са включени в тази цена; екскурзията се провежда при група от минимум 20 човека и се заявява и заплаща в България, а не на място. Екскурзията включва разглеждане на Дубровник:стария град – улица “Страдун” – главната средновековна улица на града, Францисканския манастир, двореца „Спонца“, църквата “Св. Влах”, двореца „Княжев двор“, Катедралата, йезуитската църква „Св. Игнатий“, доминиканския манастир. Възможност за разходка по крепостните стени на града, строени в периода XIII - XVI век, най- добре запазените крепостни стени в Европа, които ограждат целия стар град в продължение на почти два километра. В късния следобед – завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

4

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: целодневна екскурзия до Которския залив и разглеждане на Пераст и Котор - разглеждане на Пераст - разглеждане на Котор

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден за почивка или туристическа програма по желание – целодневна екскурзия до Которския залив и разглеждане на Пераст и Котор – с доплащане 38 лв. за възрастни и 30 лв. за деца до 17 г., входни такси не са включени в тази цена; екскурзията се провежда при група от минимум 20 човека и се заявява и заплаща в България, а не на място. Екскурзията включва разглеждане на Пераст– приказно малко градче осеяно с барокови сгради, откъдето се откриват очарователни гледки към Которския залив, разходка по крайбрежната улица,  възможност за разходка с лодка до близкия остров Богородица от Скалата, където се намира малката, но изключиелно красива църква „Света Богородица” (цената на билета за лодката и църквата не са включени в цената на екскурзията и се заплащат на място); разглеждане на Котор - един от най-интересните от историческа гледна точка градове по далматинското крайбрежие, чийто стар град е включен в списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство - крепостните стени, църквата „Св. Николай”, пл. “Св. Лука”, Катедралата „Св. Трифон”, Часовниковата кула, свободно време – възможност за разходка из крепостните стени. В късния следобед – завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

5

ПЕТИ ДЕН: целодневна екскурзия до манастира Режевичи и южното крайбрежие с разглеждане на Бар и Улцин.

ПЕТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден за почивка или туристическа програма по желание - целодневна екскурзия до манастира Режевичи и южното крайбрежие с разглеждане на Бар и Улцин.Екскурзията е с доплащане 35 лв. за възрастни и 29 лв. за деца до 17 г., екскурзията се провежда при група от минимум 20 човека, входни такси не са включени в тази цена. Екскурзията включва разглеждане на манастира Режевичи, разходка из Бар - най-голямото пристанище в южната част на Черногорската ривиера - Стария град (входната такса от около 2 евро не е включена в цената на екскурзията), акведукта, променадата с двореца на крал Никола (отвън),  разглеждане на Улцин (27 км) – най-южният град на черногорското крайбрежие. В късния следобед – завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

6

ШЕСТИ ДЕН : целодневна екскурзия до старата столица Цетине и съвременната Подгорица. - разглеждане на Подгорица

ШЕСТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден за почивка или туристическа програма по желание - целодневна екскурзия до старата столица Цетине и съвременната Подгорица. Екскурзията е с доплащане 35 лв. за възрастни и 29 лв. за деца до 17 г., екскурзията се провежда при група от минимум 20 човека, входни такси не са включени в тази цена. Екскурзията включва разглеждане на Цетине - пешеходна разходка из Цетине: паметника на Иван Църноевич – основател на града през XV в., бившата резиденция на крал Никола, стария кралски дворец, известен като Билярда, днес превърнат в музей и манастира “Рождество Богородично“ и разглеждане на Подгорица - посещение на катедралата „Възкресение Христово”. В късния следобед – завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

7

СЕДМИ ДЕН: остров Свети Стефан.

СЕДМИ ДЕН – Закуска. Отпътуване за България. По пътя фотопауза при панорамната площадка към остров Свети Стефан. Завръщане в София късно вечерта. Трансфер до „Шел“ Пазарджик и Пловдив.

Условия за плащане, анулации и провеждане на програмата

Забележка: При тази екскурзия няма никакви ограничения за възрастта на участниците, тоест всички могат да се възползват от цената, независимо дали са навършили 55 години и дали са придружени или не от хора, навършили тази възраст.

Здравни изисквания:няма специални здравни изисквания.


Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

  от 669 лв
6 нощувки с автобус

Резервирай сега

Екскурзии в чужбина - гарантирани групи

1499 лв

Екскурзия Магията на италианските езера и езерото Лугано - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 5 нощувки в околностите на Милано/Лаго ди Комо, самолетен билет София – Милано – София (с включени летищни такси, ръчен багаж (малка чанта или раница до 10 кг и дамска чанта или чанта за лаптоп) и чекиран багаж до 23 кг, богата екскурзоводска програма, включваща разглеждане на Милано, Верчели и Новара и на най-привлекателните градчета и курорти по бреговете на Лаго ди Комо, Лаго Маджоре, Лаго ди Гарда и Лаго ди Лугано – Комо, Брунате, Тремедзо, Беладжо, Стреза, Изола Белла, Изола Мадре, Изола деи Пескатори, Сирмионе, Гарда, Бардолино, Лугано. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотел категория 3 или 4 звезди. Лети се с авиокомпания „България Еър“. Вътрешните трансфери в Италия се извършват с автобус.

5 нощувки

1891 лв

Екскурзия Ница - Венеция - Флоренция - 7 дни

6 нощувки със самолет

Екскурзията включва 2 нощувки в района на Венеция (Лидо ди Йезоло, околности на Лидо ди Йезоло или околности на Тревизо), 2 нощувки в Ница, 1 нощувка в Монтекатини Терме, 1 нощувка във Флоренция и разглеждане с екскурзовод на български забележителностите на Венеция, Монако и Монте Карло, Ница, Кан, Флоренция. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. Лети се директно София – Тревизо/Болоня - София с „Райанеър“ или Уизеър“ или с прекачване с „България Ер” и „ИТА“ през Рим или Милано, с „Луфтханза” през Франкфурт или Мюнхен, с австрийските авиолинии през Виена или със сръбските авиолинии и „ИТА“ през Белград. В цената са включени самолетния билет, летищни такси, ръчен багаж до 10 кг с размери 40х20х25 см и  чекиран багаж до 20 кг. Вътрешните трансфери в Италия и Франция се извършват с автобус.

6 нощувки

2155 лв

Екскурзия Париж - Мон сен Мишел - Замъци по Лоара - Лион - Торино - 8 дни

7 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва 2 нощувки в Париж, 1 нощувка в околности на Руан или Каен, 1 нощувка в околности на Тур или Льо Ман, 1 нощувка в Монтлюсон или Клермон Феран, 1 нощувка в Лион, 1 нощувка в района на Торино или Милано и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Париж, двореца Версай, Руан, абатството Мон Сен Мишел, Шартър, замъците Шенонсо, Шеверни и Шамбор, Лион, Торино, Верчели и Новара (Верчели и Новара не са включени в програмата с дата на отпътуване 03.09.2024 г.). Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди. Лети се с авиокомпания „България Ер”, като цената включва летищни такси, ръчен багаж (малка чанта или раница до 10 кг и дамска чанта или чанта за лаптоп) и чекиран багаж до 23 кг. Вътрешните трансфери във Франция и Италия се извършват с автобус.

7 нощувки

2260 лв

Екскурзия Класическа Италия - 8 дни

7 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва 2 нощувки в района на Венеция (Лидо ди Йезоло, околности на Лидо ди Йезоло или околности на Тревизо), 3 нощувки в Рим, 1 нощувка в района на Монтекатини Терме и 1 нощувка във Флоренция, разглеждане с екскурзовод на български забележителностите на Венеция, Сан Марино (или Верона), Рим, Тиволи, Флоренция и Пиза. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. На отиване София – Венеция се лети с „Райанеър“ директно до Тревизо, а на връщане се лети или от Флоренция с прекачване (с „България Ер” и „ИТА“ през Рим, или с „Луфтханза”/“Аустриан еърлайнз“ през Франкфурт, Мюнхен или Виена, или със сръбските авиолинии и „ИТА“ през Белград), или от Болоня директно с „Райанеър“ или Уизеър“. В цената са включени самолетния билет, летищни такси, ръчен багаж до 10 кг с размери 40х20х25 см и  чекиран багаж до 20 кг. Вътрешните трансфери в Италия се извършват с автобус.

7 нощувки