Резервация

Цени и условия


7 нощувки

Автобус


01.01.1970

Екскурзия с автобус до Гърция: и Касандра

Код на програмата: RT-2971.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати и цени:

Хотели по програмата

Категория А: хотел THEO BUNGALOWS 3*  - Местоположение:Халкидики, ръкав Касандра, селище Криопиги. Разстояние от морето: 600 - 850 m.Изхранване: BB – нощувка със закуска; HB – закуска и вечеря – можем да предложим цена за HB при запитване. Плаж:Едър пясък и чакъл, в тих залив. Нашият коментар: Хотелът е подходящ за уединена почивка и любители  на спокойствието и природата. Плажовете на Криопиги са на пешеходно разстояние 600 до 850 метра, като достъпът до тях е пеша по сенчест път и стъпала, по които гостите се спускат до самия бряг. Комплексът от бунгала е в традиционните за Гърция бяло и морско синьо и предлага уютен ресторант, бар и външен басейн. Показателен за качеството, което хотелът предлага е високият му рейтинг в Booking.com – 8.0 от 10.

Категория В:хотел ATLANTIS 2*+ - Местоположение: Халкидики, селище Неа Каликратия. Разстояние от морето: 150 m. Изхранване: BB – нощувка със закуска; HB – закуска и вечеря – можем да предложим цена за HB при запитване от клиент (вечерите са в ресторант в близост до хотела). Плаж: Пясъчен, градски, чадъри и шезлонги срещу заплащане. Нашият коментар: Хотелът е подходящ, както за семеен отдих, така и за активна младежка почивка. Намира се в непосредствена близост  до пясъчния плаж на Неа Каликратия и на 400 метра от центъра на живописното курортно градче и крайбрежните таверни с традиционна кухня. Очарова с изчистен стил, великолепно обслужване и топла, домашна атмосфера. Показателен за качеството, което хотелът предлага е изключителният му рейтинг в Booking.com – 8.8 от 10.

Категория С: хотел MALLAS 3* - Местоположение:Халкидики, селище Неа Каликратия. Разстояние от морето: 250 m; Изхранване: BB – нощувка със закуска; HB – закуска и вечеря – можем да предложим цена за HB при запитване. Плаж: Пясъчен, градски, чадъри и шезлонги срещу заплащане. Нашият коментар:Хотелът е подходящ, както за семеен отдих, така и за активна младежка почивка. Намира се в непосредствена близост до пясъчния плаж на Неа Каликратия и на пешеходно разстояние от традиционните крайбрежни таверни. Има малък открит басейн и бар с освежаващи коктейли, на които да се насладят гостите в уютната градина. Показателен за качеството, което хотелът предлага е рейтинга му в Booking.com – 9.1 от 10.

Категория D:хотел SUN 3* - Местоположение: Халкидики, ръкав Касандра, на 150 метра от центъра на селището Полихроно. Разстояние от морето: 250 метра от по-тихата и спокойна част на плажа. Изхранване: BB – нощувка със закуска. Плаж: Пясъчен, градски, чадъри и шезлонги срещу заплащане.“ Нашият коментар: Хотелът се намира на кратко пешеходно разстояние от плажа на Полихроно – спокойно курортно селище на югоизточния бряг на Касандра. Семейният хотел предлага уединението на изолиран от външния шум двор с басейн и бар, както и достъп до множество магазини и таверни буквално на 10 метра. Всички стаи са с реновирани санитарни възли и тераси. Показателен за качеството, което хотелът предлага е изключителният му рейтинг в Booking.com – 8.7 от 10.

Категория Е: хотел GEORGALAS SUN BEACH 2*Местоположение:Халкидики, на 4 км. от центъра на селището Неа Каликратия. Разстояние от морето:На първа линия на един от най-добрите пясъчни плажове на Халкидики – Geoponika (Mykoniatika) с дължина на плажната ивица – 1.5 км. Изхранване: BB – нощувка със закуска. Плаж:Пясъчен, градски, чадъри и шезлонги срещу заплащане. Нашият коментар: Хотелът се намира на брега на морето, на плажа Geoponika (Mykoniatika), награден със син флаг за чистота и организация на територията. Към Georgalas Sun Beach функционира една от най-добрите и популярни таверни в района. За тези, които търсят разнообразие, центърът на Неа Каликратия с множество заведения се намира на около 4 км. Стаите са семпли и просторни, с всички условия за спокойна и качествена почивка. Показателен за качеството, което хотелът предлага е изключителният му рейтинг в Booking.com – 8.9 от 10.

Категория F: STOP SALE - хотел PALLADIUM 3* - Местоположение:Халкидики, ръкав Kасандра, на 2.5 км. от селището Калитея. Разстояние от морето: 500 метра - 3 пъти на ден има шатъл бус от хотела до плажа и обратно. Изхранване: HB – закуска и вечеря; All inclusive -  можем да предложим цена за All inclusive при запитване. Плаж– пясък и чакъл, син флаг за чистота и поддръжка на територията. Нашият коментар:Хотелът е прекрасен избор за спокойна почивка. Разположен е в просторна, прохладна градина на височина, от която се  разкрива гледка към залива на Криопиги. Предлага на гостите си басейн с отделна детска секция и анимационни програми: гръцка вечер, бинго, караоке, дискотека, класове по готвене, игри в басейн, гимнастика.

Категория G: STOP SALE - хотел BOMO KASSANDRA MARE 3+ - Местоположение: Халкидики, ръкав Касандра, на 4 км. от селището Неа Муданя и на 2 км. от Неа Потидеа. Разстояние от морето: На брега на морето. Изхранване: All Inclusive – всичко включено в цената (концепцията All inclusive е различна за всеки хотел, в зависимост от неговата политика и категоризация. Хотелът си запазва правото да направи някои промени в програмата без предварително предупреждение.) Плаж: пясъчен, чадъри и шезлонги на плажа – безплатно. Нашият коментар: Хотелът се намира на брега на морето в просторна красива градина. Намира се до главния път, на около 2 км от центъра на колоритното селище Неа Потидеа. Предпочитан избор за икономичен All Inclusive. Гостите могат да се възползват от СПА, джакузи и масаж срещу заплащане. Хотелът НЕ приема деца под 9 г.

Категория Н:хотел ALEXANDER THE GREAT 4*Местоположение: Халкидики, ръкав Kасандра, на 1 км от селището Криопиги и на 3 км. от селището Калитея. Разстояние от морето: Над широката плажна ивица на Криопиги, до кoято се стига по стълби или с открит асансьор. Изхранване: HB – закуска и вечеря. Плаж:пясък и чакъл, един от най-красивите на Касандра, със син флаг за чистота и организация на територията. Нашият коментар:Хотелът е заобиколен от иглолистна растителност, която, в комбинация с плитките тюркоазени води на залива, е предпоставка за наистина релаксираща ваканция.

Категория I: хотел KASSANDRA PALACE HOTEL & SPA 5* - Местоположение:Халкидики, ръкав Kасандра, в селището Криопиги.Разстояние от морето: На първа линия. Изхранване: HB – закуска и вечеря; Full Board - можем да предложим цена за Full Board при запитване. Плаж: Хотелът се намира нa първа линия. Плаж: пясък и чакъл, син флаг за чистота и поддръжка на територията, чадъри, шезлонги и плажни кърпи на плажа – безплатно. Нашият коментар:Хотелът е една от луксозните опции за настаняване на Касандра. От 2019 г. качеството на храната в хотела е изведено на ново, още по-високо ниво чрез ползване изцяло на местни продукти и акцент на автентичното гастрономическо изживяване. Хотелът разполага  с обширна зелена територия, вътрешен басейн с подгряване, Spa & Fitness Center безплатно: предлага: цялостно оборудвана фитнес зала.


Цената включва

Транспорт в двете посоки,
7 нощувки на съответната база за изхранване.

Цената не включва

Градска такса (city tax);
Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);
Разходи от личен характер

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

ПЪРВИ ДЕН:

ПЪРВИ ДЕН– 06:30 ч. – отпътуване от Централна автогара София, сектор „Паркинг“. Качването в автобуса започва в 06:00 ч. Отпътуване по маршрут София – Благоевград – Халкидики. Настаняване в избрания хотел след 15:00 ч.  Свободно време. Нощувка.

2

ВТОРИ ДЕН - :

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Свободно време. Нощувка.

3

ТРЕТИ ДЕН - :

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Свободно време. Нощувка.

4

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - :

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободно време. Нощувка.

5

ПЕТИ ДЕН - :

ПЕТИ ДЕН - Закуска. Свободно време. Нощувка.

6

ШЕСТИ ДЕН - :

ШЕСТИ ДЕН - Закуска. Свободно време. Нощувка.

7

СЕДМИ ДЕН - :

СЕДМИ ДЕН - Закуска. Свободно време. Нощувка.

8

ОСМИ ДЕН:

ОСМИ ДЕН– Закуска. Напускане на хотела. Освобождаване на стаите до 12:00 ч. В ранния следобед – отпътуване по маршрут Халкидики – Благоевград – София. Вечерта пристигане на Централна автогара София, сектор „Паркинг”.

Условия за плащане, анулации и провеждане на програмата

Считано от 15.07.2020 г. всички граждани, които влизат в Гърция са задължени да представят сертификат за негативен ПСР тест за коронавирус, извършен не по-рано от 72 часа преди влизане в Гърция. Сертификатът за отрицателен резултат от проба за коронавирус трябва да бъде издаден на английски език и да съдържа трите имена и номера на паспорта (лична карта) на пътника. ПСР тестът трябва да бъде направен в акредитирана лаборатория. Списък ТУК.

В случай на положителен ПСР тест туроператорът предлага ваучер-кредитен бон за заплатената сума или я възстановява напълно в рамкита на 14 дни само на пътуващите с положителен ПСР тест за коронавирус. 

ВАЖНО: При нощувки в Гърциятуристите заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на 4 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 5 звезди, 3 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 4 звезди, 1,50 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 3 звезди и 0,50 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 2 и 1 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени. Важи както за индивидуални, така и за организирани пътувания. Таксата се прилага от хотели, апартаменти и студиа. Хотелите си запазват правото да откажат настаняване на всеки гост, който откаже да заплати таксата.

Условия за плащане: Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на пакета и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 25 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Резервациите подлежат на препотвърждение в рамките на 48 часа от сключване на договор.

Такса прекратяване:

  • ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор, Потребителят не дължи такса прекратяване, в случай че настоящият Договор е сключен повече от 60 дни преди датата на отпътуване;
  • ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор до 60 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 15% от цената на туристическия пакет в лева (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 90% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е под 14 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.

Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията: Трансферът от България до местата за настаняване е на совалков принцип и се осъществява при минимум 10 пълноплащащи туристи. В случай че минималният брой записани не е достигнат до 7 дни преди датата на отпътуване, туроператорът има правото да предложи друг хотел, друг ръкав или връщане на сумата, като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1. от ЗТ.

Транспорт: Трансферът от България до местата за настаняване се извършва на совалков принцип: преминава се през няколко населени места и хотели. Туроператорът не носи отговорност за забавяне на движението на превозното средство в следствие на усложнена пътна обстановка в дадено селище, специфични проверки на ГКПП или други независещи от него обстоятелства.

Предвид местоположението и ограничената достъпност с превозно средство на някои от хотелите, туристите се оставят и взимат максимално близо до хотела, ако не може да се стигне точно до него.

Настаняването в хотелите започва в 15:00 ч., а освобождаването им в последния ден е до 12:00 ч. След освобождаване на стаите туристите трябва да изчакат на рецепция. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в транспортното средство ориентировъчен час, освен ако последното не закъснее значително поради причини, независещи от Туроператора.

Туроператорът не носи отговорност в случай, че се забави в следствие на закъснение от страна на туристи от предишен хотел.

Медицинската застраховка към туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.

Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „Отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия според условията на застрахователната полица.

Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания.

Паспортни и визови изисквания:До държави от ЕС и Сърбия, Македония, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Исландия се пътува с валидна лична карта. До всички останали държави се пътува с международен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане.


Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Хотели

  от 479 лв
7 нощувки с автобус

Резервирай сега

Други гарантирани групи