Резервация

Цени и условия


6 нощувки

Самолет


01.01.1970

Екскурзия със самолет до Малайзия: Куала Лумпур и Сингапур

Код на програмата: RT-3975.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати и цени:

Хотели по програмата


    Куала Лумпур– хотел Hotel Royal****или подобен
    Сингапур – хотел M Social****или подобен

Цената включва

Самолетен билет София - Доха – Куала Лумпур – Сингапур - София;
Самолетен билет Куала Лумпур - Сингапур;
Летищни такси; 
Салонен и чекиран багаж;
3 нощувки със закуски в Куала Лумпур;
3 нощувки със закуски в Сингапур;
1 вечеря с шоу програма в Сингапур;
Трансфери летище – хотел – летище с минибус/автобус;
Транспорт с минибус/автобус по програмата;
Екскурзоводски услуги по описаната програма;
Входни такси в посещаваните обекти;
Водач от агенцията.

Цената не включва

Допълнителните екскурзии и посещения, специално упоменати, че са с доплащане;
Бакшиши за екскурзовод и шофьор – заплащат се задължително и са в размер на 3-5 USD на човек на ден;
Градска такса (city tax) в Малайзия;
Медицински застраховки – с доплащане 2 лв. на човек на ден;
Застраховка Oтмяна на пътуване – 2% - 3% от пакетната цена в зависимост от момента на сключване;
Разходи от личен характер.

Допълнителни услуги (срещу доплащане)

  • Екскурзия до Малака - 156 BGN;
  • Посещение на пещерите Бату - 89 BGN;
  • Екскурзия до о-в Сентоса с вечеря и шоу програма - 243 BGN;
  • Посещение на ботаническата градина в Сингапур - 125 BGN;
  • Нощно сафари - 192 BGN;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

ПЪРВИ ДЕН:

ПЪРВИ ДЕН – 13:00 ч. - 17:40 ч. – полет София – Доха. 19:30 ч. - полет за Куала Лумпур.

2

ВТОРИ ДЕН :

ВТОРИ ДЕН – 08:25 ч. - пристигане в Куала Лумпур, най- големият град и столица на Малайзия. Многократно разрушаван и възстановяван през вековете, днес Куала Лумпур е един от най-модерните и динамично развиващи се градове в Азия. Полудневна туристическа обиколка на града - фото пауза на Кралския дворец Истана Негара – официалната резиденция на краля на Малайзия; посещение на Паметника на националните герои – издигнат в чест на загиналите за свободата на Малайзия; Музея на ислямските изкуства; площад Мердека, известен още като площадът на Независимостта; сградата „султан Абдул Самад“, една от най-старите забележителности в Куала Лумпур; Фото пауза на наблюдателната кула KL и посещение на най-високите в света кули близнаци „Петронас“ (ще имате възможност да се насладите на спиращи дъха гледки от 86-ят етаж). Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря с шоу програма „The Love @ Matic“. Нощувка.

3

ТРЕТИ ДЕН:   - целодневна екскурзия до Малака с включен обяд - посещение на Червения площад - хълма „Св. Пол“ с руините на християнската църква - посещение на храма Ченг Хуун Тенг - джамията „Капитан Клинг“ - Разходка по известната улица „Джонкър“

ТРЕТИ ДЕН  Закуска. Свободно време. Възможност за целодневна екскурзия до Малака с включен обяд - с доплащане  156 лв. на човек - заявява се и се заплаща в България, екскурзията се провежда при група от минимум 10 човека (цената включва трансфер от и до хотела, обяд и водач). Екскурзията включва: посещение на Червения площад; хълма „Св. Пол“ с руините на християнската църква, построена от португалски капитан в знак на благодарност към Дева Мария за спасяването на живота му по време на буря в морето; посещение на храма Ченг Хуун Тенг – със своята над 400 годишна история това е най-старият китайски храм в цяла Малайзия;джамията „Капитан Клинг“. Обяд в местен ресторант. Разходка по известната улица „Джонкър“в китайския квартал. Трансфер до хотела. Нощувка в Куала Лумпур.

4

ЧЕТВЪРТИ ДЕН :   - пещери Бату

ЧЕТВЪРТИ ДЕН  Закуска. Свободно време. Възможност за посещение на известния храмов комплекс, изграден във варовиковите пещери Бату - с доплащане 89 лв. на човек - заявява се и се заплаща в България, екскурзията се провежда при група от минимум 10 човека. Пещерите са едни от най-посещаваните обекти, находящи са на 11 километра северно от Куала Лумпур. Нощувка в Куала Лумпур.

5

ПЕТИ ДЕН :   - Сингапур - нощно сафари в най- големия парк за диви животни в света

ПЕТИ ДЕН  Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището за полет до Сингапур. Кацане в Сингапур - градът - държава, привличащ с уникалната си смесица от небостъргачи, търговски центрове и типични местни кварталчета. Най-чистият и зелен мегаполис в Азия събира в себе си блясъка на модерния Запад и истрорията и традициите на Изтока. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. Възможност за нощно сафари в най- големия парк за диви животни в света - с доплащане 192 лв. на човек - заявява се и се заплаща в България, екскурзията се провежда при група от минимум 10 човека (цената включва трансфер от и до хотела, входна такса за парка и водач-пригдружител). Нощувка в Сингапур.

6

ШЕСТИ ДЕН :   - туристическа обиколка на Сингапур - Посещение на Храма на зъба на Буда в китайския квартал. Разходка в „Градините до залива“

ШЕСТИ ДЕН  Закуска. Полудневна туристическа обиколка на Сингапур: посещение на централната част „Рафълс“ , носеща името на Сър Томас Рафълс, често наричан Бащата на Сингапур; впечатляващата сграда на Парламента; Националтаната галерия на Сингапур; парка „Мерлион“ – една от най-известните забележителности на града. Посещение на Храма на зъба на Буда в китайския квартал. Разходка в „Градините до залива“, определени от много пътешественици като едно от най-красивите места на света. Следобед свободно време. Нощувка в Сингапур.

7

СЕДМИ ДЕН :   - екскурзия до остров Сентоса с включена вечеря и шоу програма „Крилете на времето“

СЕДМИ ДЕН  Закуска. Свободно време. Следобед възможност за екскурзия до остров Сентоса с включена вечеря и шоу програма „Крилете на времето“ - с доплащане 243 лв. на човек - заявява се и се заплаща в България, екскурзията се провежда при група от минимум 10 човека (цената включва трансфер от и до хотела, посещение на аквариума S.E.A, вечеря и водач-придружител). Екскурзията включва: разглеждане на аквариума S.E.A, един от най- големите в света, дом на повече от 100 000 морски животни; вечеря в местен ресторант и посещение на уникалното шоу „Крилете на времето“. Нощувка в Сингапур.

8

ОСМИ ДЕН :   - посещение на Ботаническата градина в Сингапур

ОСМИ ДЕН  Закуска. Освобождаване на стаите в хотела до 12:00 часа. Свободно време. Възможност за посещение на Ботаническата градина в Сингапур, включена в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО - с доплащане 125 лв. на човек - заявява се и се заплаща в България, провежда се при група от минимум 10 човека (цената включва трансфер от и до хотела, екскурзовод, входна такса за Градината на орхидеите и водач).Трансфер до летището в Сингапур.

9

ДЕВЕТИ ДЕН :  

ДЕВЕТИ ДЕН  02:15 ч. - 05:30 ч. - полет за Сингапур – Доха. 06:45 ч. - 11:45 ч. - полет Доха – София.

Забележка: Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпаниите през ноември 2020. При промяна на същите клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

Условия за плащане, анулации и провеждане на програмата

Продължителност на полетите:

  • София – Доха - около 4 ч. и 40 мин.;
  • Доха – Куала Лумпур - около 7 ч. и 55 мин.;
  • Сингапур – Доха - около 8 ч. и 15 мин.;
  • Доха - София - около 5 ч. и 00 мин.

Забележка: Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпаниите през ноември 2020. При промяна на същите клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

Туроператорът не носи отговорност за променено от авиопревозвача полетно разписание!

ВАЖНО! При нощувки в Малайзиятуристите заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на 10 RM (малайзийски рингит) на стая на нощувка (около 5 лв.). Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог. Важи както за индивидуални, така и за организирани пътувания. Таксата се прилага от хотели, апартаменти и студиа. Хотелите си запазват правото да откажат настаняване на всеки гост, който откаже да заплати таксата.

Местна Валута:

  • Сингапур - сингапурски долар (SGD);
  • Малайзия - малайзийски рингит (MYR).

Информация и необходими документи за пътуване до Малайзия и Сингапур:

  • Българските граждани могат да пътуват до Сингапурс международен паспорт, валиден най-малко до 6 месеца от датата на влизането в страната. За престой до 90 дни не се изисква виза.
  • Българските граждани могат да пътуват до Малайзияс международен паспорт, валиден най-малко до 6 месеца от датата на влизането в страната. За престой до 90 дни не се изисква виза.

Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания. Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Цените на организираните екскурзии са пакетни и са изчислени при валутен курс: 1,67 лв. за щатски долар към 11.11.2020 г. При настъпила съществена промяна във валутния курс общата пакетна цена подлежи на корекция. Нейното увеличение (намаление) следва да бъде икономически обосновано и да съответства на изменените разходи. Правото за корекции на цената (увеличение, намаление) е от изключителната компетентност на Организатора.

Забележка: Възможно е да има промяна в поредността на мероприятията в програмата в сравнение с тук описаните. Седем дни преди отпътуването си туристите получават конкретна и подробна писмена програма, в която са упоменати точните дати, часове и места на срещи за осъществяване на различните елементи от екскурзоводската програма. Тази програма включва всички упоменати в програмата мероприятия, но в някои случаи – в променена поредност.


Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

  от 3608 лв
6 нощувки със самолет

Резервирай сега

3445 лв

Екскурзия Шри Ланка - 11 дни - октомври 2024 - 11 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в района на Дамбула, 2 нощувки в Канди, 4 нощувки на брега на Индийския океан и 1 нощувка в Коломбо в хотели четири звезди на база закуска и вечеря, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, таксите за вход в посещаваните туристически обекти, екскурзоводска програма на български и посещение на приюта за слонове в Пинавала, пещерните храмове в Дамбула, скалната крепост в Сигирия, средновековна столица Полонарува, Канди, ботаническата градина в Пераденя, чаена плантация и ферма за костенурки. Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод, със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Шри Ланка се извършват с минибус/автобус. Лети се с авиокомпания „Търкиш еърлайнс” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж 8 кг).

9 нощувки

3850 лв

Екскурзия Духовно йога пътешествие в Хималаите - 11 дни

9 нощувки със самолет

Делхи - Ришикеш - Кедарнат Екскурзията е единадесетдневна и включва  2 нощувки в Делхи в хотел 4*, 2 нощувки в Ришикеш в ашрам, 1 нощувка в Гуптакаши в хотел 4*, 2 нощувки в Кедарнат в къща за гости, 1 нощувка в Рудрапраяг в хотел 4*, 1 нощувка в Харидвар в хотел 4*, на база нощувка със закуска, обяд и вечеря, самолетен билет, трансфери летище-хотел-летище, входните такси по посещаваните обекти. Групата е с водач – придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Индия се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Турски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

4949 лв

Екскурзия Виетнам и Камбоджа с Дананг и Златния мост - 11 дни

8 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 3 нощувки в Ханой, 1 нощувка Хой Ан, 2 нощувки в Сием Реап, 2 нощувки в Хо Ши Мин (Сайгон) в хотели 4 звезди на база закуска, 8 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Ханой, Ха Лонг, Хой Ан, Дананг, Хо Ши Мин и Сием Реап. Пакетната цена включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти и вътрешни полети Ханой – Дананг, Дананг – Сием Реап и Сием Реап – Хо Ши Мин, които се извършват от местни авиокомпании (с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 5 кг). Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери във Виетнам и Камбоджа се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Катарски авиолинии” при дата на тръгване 19.03.2024 или с „Турски авиолинии” при дати на тръгване 04.04.2024, 06.04.2024, 03.10.2024 и 10.10.2024 г. (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).

8 нощувки

4999 лв

Екскурзия Китай, Хонг Конг и Макао - 13 дни

10 нощувки със самолет

Екскурзията е тринайсетдневна и включва 3 нощувки със закуски в Пекин, 2 нощувки със закуски в Сиан, 1 нощувка със закуска в Денфенг, 3 нощувки със закуски в Шанхай, 1 нощувка със закуска в Хонг Конг; 10 вечери и богата екскурзоводска програма в Пекин, Сиан, Луоян, Шанхай, Макао и Хонг Конг. Настаняването е в хотели 4 звезди. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти, билетите за влака Пекин-Сиан и Сиан-Луоян, билет за ферибота Макао-Хонг Конг, вътрешни полети Джънджоу-Шанхай и Шанхай-Джухай /или Шанхай-Макао/ и трансфери. Вътрешните трансфери в Китай се извършват с минибус или автобус. Лети се „Луфтханза“ при дата на тръгване 18.10.2024 и с „Турските авиолинии“ при всички останали дати. Групата е с водач-придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач-екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача.

10 нощувки

6149 лв

Екскурзия Мексико - Канкун - обиколен тур с водач - 12 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е дванадесетдневна и включва 3 нощувки със закуски в хотел 4* в Мексико Сити, 1 нощувка със закуска в хотел 4* в Паленке, 1 нощувка със закуска в хотел 4* в Кампече, 1 нощувка със закуска в хотел 4* в Мерида, 3 нощувки на база All Inclusive в хотел 5* на в района на Канкун/Ривиера Мая, самолетни билети, трансфери летище – хотел – летище, 2 обяда, таксите за вход в посещаваните туристически обекти и екскурзоводски услуги по описаната програма на български eзик (беседите се правят от местния екскурзовод с превод на български от страна на водача). Лети се с „Турските авиолинии“ (с включени летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен багаж до 8 кг); вътрешият полет Мексико Сити – Виляермоса е с местна авиокомпания. Вътрешните трансфери в Мексико се извършват с микробус/автобус.

9 нощувки

6699 лв

Екскурзия Величието на Япония - октомври 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимаши – Каназава – Киото – Нара – Осака Екскурзията е дванадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагушико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, 9 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимаши, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с авиокомпания „Търкиш еърлайнс“ (с включени летищни такси, 1 чекиран багаж до 23 кг и 1 ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

6699 лв

Екскурзия Величието на Япония - септември 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимаши – Каназава – Киото – Нара – Осака Екскурзията е дванадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагушико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, 10 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимаши, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с авиокомпания „Търкиш еърлайнс“ (с включени летищни такси, 1 чекиран багаж до 23 кг и 1 ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

6749 лв

Екскурзия Величието на Япония с парка Ашикага - май 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимачи – Каназава – Киото – Нара - Осака Екскурзията е дванадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагушико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, 9 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимачи, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с полските авиолинии „LOT“ (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).

9 нощувки

6849 лв

Екскурзия Величието на Япония по време на цъфтежа на вишните - 12 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимаши – Каназава – Киото – Нара - Осака Екскурзията е дванадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагушико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, 9 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимаши, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с полските авиолинии „LOT“ при дата на тръгване 19.03.2024 г. или с „Турски авиолинии” при дати на тръгване 17.03.2024 и 26.03.2024 г. (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).

9 нощувки

6999 лв

Екскурзия Япония и Южна Корея - с Катарски авиолинии - октомври 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е дванадесетдневна и включва 3 нощувки в Сеул, 3 нощувки в Осака, 3 нощувки в Токио в хотели 4 звезди на база закуска, 9 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Сеул, Осака, Нара, Киото, Фуджи, Никко, Токио. Пакетната цена на екскурзията включва билети за полета Сеул – Осака с местна авиокомпания, билети за влака стрела Осака – Токио и таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония и Корея се извършват с автобус.

9 нощувки

7345 лв

Екскурзия Япония и Южна Корея по време на цъфтежа на вишните - 11 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Сеул, 3 нощувки в Осака, 4 нощувки в Токио в хотели 4 звезди на база закуска, 9 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Сеул, Осака, Нара, Киото, Фуджи, Никко, Токио. Пакетната цена на екскурзията включва билети за полета Сеул – Осака с местна авиокомпания, билети за влака стрела Осака – Токио и таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония и Корея се извършват с автобус.

9 нощувки

7499 лв

Екскурзия Япония и Южна Корея - с Турски авиолинии - октомври 2024 - 11 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Сеул, 3 нощувки в Осака, 4 нощувки в Токио в хотели 4 звезди на база закуска, 9 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Сеул, Осака, Нара, Киото, Фуджи, Никко, Токио. Пакетната цена на екскурзията включва билети за полета Сеул – Осака с местна авиокомпания, билети за влака стрела Осака – Токио и таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония и Корея се извършват с автобус.

9 нощувки

1499 лв

Екскурзия Магията на италианските езера и езерото Лугано - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 5 нощувки в околностите на Милано/Лаго ди Комо, самолетен билет София – Милано – София (с включени летищни такси, ръчен багаж (малка чанта или раница до 10 кг и дамска чанта или чанта за лаптоп) и чекиран багаж до 23 кг, богата екскурзоводска програма, включваща разглеждане на Милано, Верчели и Новара и на най-привлекателните градчета и курорти по бреговете на Лаго ди Комо, Лаго Маджоре, Лаго ди Гарда и Лаго ди Лугано – Комо, Брунате, Тремедзо, Беладжо, Стреза, Изола Белла, Изола Мадре, Изола деи Пескатори, Сирмионе, Гарда, Бардолино, Лугано. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотел категория 3 или 4 звезди. Лети се с авиокомпания „България Еър“. Вътрешните трансфери в Италия се извършват с автобус.

5 нощувки