Резервация

Цени и условия


6 нощувки

Самолет


01.01.1970

Екскурзия със самолет до Индонезия: Нуса Дуа и Убуд

Код на програмата: RT-3867.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати и цени:

Хотели по програмата

Alaya Resort Ubud****: курортът се намира на изключително живописно място сред оризови полета и предлага външен басейн и фитнес център. Гостите могат да се възползват и от безплатен следобеден чай и плодове. Луксозно обзаведените стаи разполагат с тераса, а артистично декорираните бани са с мраморен под. Курортът разполага с два ресторанта, в които се сервира индонезийска и интернационална кухня. Предлага се безплатно WiFi.

Ayodya Resort Bali*****: Комплексът се намира на дългия, бял пясъчен плаж в сърцето на Нуса Дуа, сред голяма тропическа градина с красиви скулптури от камък, великолепни водни фонтани и чудесни лагуни. Голям басейн, лоби както и различни ресторанти, които ще Ви поглезят с азиатска и международна кухня. Освен това хотелът разполага със спа-център, бизнес-център и шопинг-аркада. През деня се състоят различни ежедневно сменящи се спортни дейности и дейности за прекарване на свободното време (някои срещу заплащане).


Цената включва

Самолетен билет;
Летищни такси;
Салонен и чекиран багаж;
6 нощувки със закуски в хотели 4* и 5*;
1 обяд;
Късно освобождаване на хотела (18:00 ч.) на осмия ден;
Трансфери летище – хотел – летище;
Водач - придружител от туроператора;
Описаната туристическа програма;
Входни такси за посещаваните туристически обекти, описани в програмата;
Транспорт по програмата с микробус/автобус.

Цената не включва

Разходи от личен характер
Специално упоменатите с доплащане екскурзии и услуги;
Бакшиши за местен екскурзовод и шофьори - около 6-7 USD на турист на ден (заплащат се на място от туристите);
Застраховка Oтмяна на пътуване;
Медицински застраховки – 2 лв. на човек на ден.

Допълнителни услуги (срещу доплащане)

  • Екскурзия до Пенглипуран – Кинтамани - Тирта Емпул с включен обяд - 132 BGN;
  • Рафтинг по река Аюнг с включен обяд - 167 BGN;
  • Екскурзия до храма Бесаких с включен обяд - 128 BGN;
  • Нощен тур на Доха - 85 BGN;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

ПЪРВИ ДЕН :   - нощен тур на Доха с екскурзовод на български

ПЪРВИ ДЕН  13:00 ч. - 17:40 ч. – полет София – Доха. Възможност за нощен тур на Доха с екскурзовод на български (с доплащане 85 лв. на човек; организира се при минимум 15 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място). Турът продължава около 2 часа и включва фото пауза пред Музея на ислямското изкуство, крайбрежната улица с гледка към красиво осветените небостъргачи на Доха, старото пристанище и паметника Перла, посещение на пазара Уакъф. Завръщане на летището.

2

ВТОРИ ДЕН :

ВТОРИ ДЕН – 02:30 ч. – 17:30 ч. полет Доха - Денпасар. Трансфер до хотела в Убуд. Настаняване. Нощувка.

3

ТРЕТИ ДЕН :   - екскурзия с включен обяд до храма Тама Аюн

ТРЕТИ ДЕН  Закуска. Целодневна екскурзия с включен обяд до храма Тама Аюн -  основният храм на кралството Менгви, разходка из автентичния пазар Кандикунинг и посещение на храма Улун Дану – един от основните шиваистки храмове на Бали, намиращ се на бреговете на езерото Братан. Завръщане в хотела в Убуд. Нощувка.

4

ЧЕТВЪРТИ ДЕН :   - целодневна екскурзия Пенглипуран – Кинтамани - Тирта Емпул с включен обяд - посещение на типичното балийско село Пенглипуран - селцето Кинтамани - връх Батур - Посещение на храма Тирта Емпул

ЧЕТВЪРТИ ДЕН  Закуска. Свободно време за почивка в хотелския комплекс или разходка из Убуд. По желание – целодневна екскурзия Пенглипуран – Кинтамани - Тирта Емпул с включен обяд (с доплащане 132 лв. на човек; организира се при минимум 6 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място.). Екскурзията включва посещение на типичното балийско село Пенглипуран, където ще можете да разгледате традиционни къщи и да се запознаете с начина на живот на местните, от времето преди Бали да се превърне в туристическа дестинация. Продължаване към селцето Кинтамани, от което се открива прекрасна гледка къмвръх Батур, под който се крие активен вулкан. Обяд в местен ресторант с гледка към езеро Батур. Следобед – отпътуване към Перкедуи, - район, известен с красивите терасовидни оризови полета.Посещение на храма Тирта Емпули неговите свещени изворни води, в които хиндуистите от Бали извършват ритуално пречистване. Завръщане в хотела в Убуд. Нощувка.

5

ПЕТИ ДЕН :   - Посещение на основните атракции в Убуд - дворцовия комплекс Пури Сарен и гората с маймуните - Люлката на Бали - Нуса Дуа

ПЕТИ ДЕН  Закуска. Освобождаване на хотела. Посещение на основните атракции в Убуд - дворцовия комплекс Пури Сарен и гората с маймуните– резерват с повече от 600 макаци. Отпътуване към Алас Харун - в близост до Тегалаланг – известен с уникалните си гледки и най-доброто място за снимки – Люлката на Бали. Трансфер до Нуса Дуа– един от най-любимите курорти на Бали (45 км). Настаняване в хотела. Свободно време за плаж и почивка. Нощувка.

6

ШЕСТИ ДЕН : екскурзия до храма Бесаких с включен обяд - представление с традиционния балийски танц Баронг. Посещение на водопада Тегенунган - посещение на храма Бесаких

ШЕСТИ ДЕН – Закуска. Свободно време за плаж и почивка. По желание – целодневна екскурзия до храма Бесаких с включен обяд (с доплащане 128 лв. на човек; организира се при минимум 6 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място). По пътя към храма се спира в селцето Батубулан, за представление с традиционния балийски танц Баронг. Посещение на водопада Тегенунган – една от големите природни забележителности на Бали; посещение на храма Бесаких - най-големият и най-почитаният хиндуистки храм в Бали, наричан „храмът майка”. Обяд на блок маса в местен ресторант с прекрасна гледка към връх Агунг. Завръщане в хотела. Нощувка.

7

СЕДМИ ДЕН : рафтинг по река Аюнг с включен обяд

СЕДМИ ДЕН – Закуска. Свободно време за плаж и почивка в хотелския комплекс. По желание – рафтинг по река Аюнг с включен обяд (с доплащане 167 лв. на човек;  цената включва и екипировка; заявява се и се заплаща в България, а не на място). Завръщане в хотела. Нощувка.

8

ОСМИ ДЕН :  

ОСМИ ДЕН  Закуска. Свободно време за плаж и почивка в хотелския комплекс. Освобождаване на стаите в 18:00 ч. Трансфер до летището в Денпасар.

9

ДЕВЕТИ ДЕН :

ДЕВЕТИ ДЕН – 00:35 ч. - 05:35 ч. полет Денпасар – Доха. 06:45 ч. - 11:45 ч. – полет Доха - София.

Забележка:Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпаниите през ноември 2020. При промяна на същите клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

Условия за плащане, анулации и провеждане на програмата

Продължителност на полетите:

  • София – Доха: около 4 ч. и 40 мин;
  • Доха – Денпасар и обратно: около 10 ч. в посока;
  • Доха - София: около 5 ч.

Туроператорът не носи отговорност за променено от авиопревозвача полетно разписание!

Визи:Български граждани пътуват до Индонезия без визи. Нужен е само задграничен паспорт, валиден поне 6 месеца след датата на завръщане.

Местна валута:Индонезийска рупия (IDR)

Здравни изисквания: Няма специални здравни изисквания. Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Цените на организираните екскурзии са пакетни и са изчислени при валутен курс: 1,67 лв. за щатски долар към 11.11.2020 г.При промяна на същия с повече от 5 % в периода до началото на туристическото пътуване, туроператорът си запазва правото да прекалкулира основната пакетна цена, съобразно промяната на валутния курс.


Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

  от 3199 лв
6 нощувки със самолет

Резервирай сега

3445 лв

Екскурзия Шри Ланка - 11 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в района на Дамбула, 2 нощувки в Канди, 4 нощувки на брега на Индийския океан и 1 нощувка в Коломбо в хотели четири звезди на база закуска и вечеря, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, таксите за вход в посещаваните туристически обекти, екскурзоводска програма на български и посещение на приюта за слонове в Пинавала, пещерните храмове в Дамбула, скалната крепост в Сигирия, средновековна столица Полонарува, Канди, ботаническата градина в Пераденя, чаена плантация и ферма за костенурки. Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод, със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Шри Ланка се извършват с минибус/автобус. Лети се с авиокомпания „Търкиш еърлайнс” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж 8 кг).

9 нощувки

3850 лв

Екскурзия Духовно йога пътешествие в Хималаите - 11 дни

9 нощувки със самолет

Делхи - Ришикеш - Кедарнат Екскурзията е единадесетдневна и включва  2 нощувки в Делхи в хотел 4*, 2 нощувки в Ришикеш в ашрам, 1 нощувка в Гуптакаши в хотел 4*, 2 нощувки в Кедарнат в къща за гости, 1 нощувка в Рудрапраяг в хотел 4*, 1 нощувка в Харидвар в хотел 4*, на база нощувка със закуска, обяд и вечеря, самолетен билет, трансфери летище-хотел-летище, входните такси по посещаваните обекти. Групата е с водач – придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Индия се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Турски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

6699 лв

Екскурзия Величието на Япония - октомври 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимаши – Каназава – Киото – Нара – Осака Екскурзията е дванадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагушико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, 9 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимаши, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с авиокомпания „Търкиш еърлайнс“ (с включени летищни такси, 1 чекиран багаж до 23 кг и 1 ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

6699 лв

Екскурзия Величието на Япония - септември и ноември 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимаши – Каназава – Киото – Нара – Осака Екскурзията е дванадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагушико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, 10 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимаши, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с авиокомпания „Търкиш еърлайнс“ (с включени летищни такси, 1 чекиран багаж до 23 кг и 1 ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

6999 лв

Екскурзия Величието на Япония с парка Ашикага - май 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимачи – Каназава – Киото – Нара - Осака Екскурзията е дванадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагушико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, 9 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимачи, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с полските авиолинии „LOT“ (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).

9 нощувки

6999 лв

Екскурзия Япония и Южна Корея - с Катарски авиолинии - октомври и ноември 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е дванадесетдневна и включва 3 нощувки в Сеул, 3 нощувки в Осака, 3 нощувки в Токио в хотели 4 звезди на база закуска, 9 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Сеул, Осака, Нара, Киото, Фуджи, Никко, Токио. Пакетната цена на екскурзията включва билети за полета Сеул – Осака с местна авиокомпания, билети за влака стрела Осака – Токио и таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония и Корея се извършват с автобус.

9 нощувки

7499 лв

Екскурзия Япония и Южна Корея - с Турски авиолинии - октомври 2024 - 11 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Сеул, 3 нощувки в Осака, 4 нощувки в Токио в хотели 4 звезди на база закуска, 9 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Сеул, Осака, Нара, Киото, Фуджи, Никко, Токио. Пакетната цена на екскурзията включва билети за полета Сеул – Осака с местна авиокомпания, билети за влака стрела Осака – Токио и таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония и Корея се извършват с автобус.

9 нощувки

1499 лв

Екскурзия Магията на италианските езера и езерото Лугано - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 5 нощувки в околностите на Милано/Лаго ди Комо, самолетен билет София – Милано – София (с включени летищни такси, ръчен багаж (малка чанта или раница до 10 кг и дамска чанта или чанта за лаптоп) и чекиран багаж до 23 кг, богата екскурзоводска програма, включваща разглеждане на Милано, Верчели и Новара и на най-привлекателните градчета и курорти по бреговете на Лаго ди Комо, Лаго Маджоре, Лаго ди Гарда и Лаго ди Лугано – Комо, Брунате, Тремедзо, Беладжо, Стреза, Изола Белла, Изола Мадре, Изола деи Пескатори, Сирмионе, Гарда, Бардолино, Лугано. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотел категория 3 или 4 звезди. Лети се с авиокомпания „България Еър“. Вътрешните трансфери в Италия се извършват с автобус.

5 нощувки

1738 лв

Екскурзия Швейцарска магия с Матерхорн - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 1 нощувка със закуска в хотел в околностите на Цюрих или Люцерн, 3 нощувки със закуска в хотел в района на Женевското езеро (на френска територия), 1 нощувка със закуска в хотел в околностите на Милано, богата екскурзоводска програма в Цюрих, Люцерн, Берн, замъка Шийон, Монтрьо, Веве, Лозана, Женева, Цермат и Лугано, самолетен билет (с включени летищни такси, ръчен багаж до 10 кг с размери 55х40х23 см и чекиран багаж до 20 кг). Лети се с авиокомпания „България Ер“, „Уиз Еър“ или „Райън Ер“. Вътрешните трансфери в Швейцария и Италия се извършват с автобус. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди (понякога в Цюрих настаняването е в хотел 2 звезди, като стаите при всички случаи са със собствена баня WC).

5 нощувки

2155 лв

Екскурзия Париж - Мон сен Мишел - Замъци по Лоара - Лион - Торино - 8 дни

7 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва 2 нощувки в Париж, 1 нощувка в околности на Руан или Каен, 1 нощувка в околности на Тур или Льо Ман, 1 нощувка в Монтлюсон или Клермон Феран, 1 нощувка в Лион, 1 нощувка в района на Торино или Милано и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Париж, двореца Версай, Руан, абатството Мон Сен Мишел, Шартър, замъците Шенонсо, Шеверни и Шамбор, Лион, Торино, Верчели и Новара (Верчели и Новара не са включени в програмата с дата на отпътуване 03.09.2024 г.). Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди. Лети се с авиокомпания „България Ер”, като цената включва летищни такси, ръчен багаж (малка чанта или раница до 10 кг и дамска чанта или чанта за лаптоп) и чекиран багаж до 23 кг. Вътрешните трансфери във Франция и Италия се извършват с автобус.

7 нощувки